Wij houden rekening met dieet-, allergeen en vegetarische wensen
Brood plankje
Half vers stokbrood met boter, aioli en tapenade
6.50
Hollandsche Garnalen Cocktail
met huisgemaakte cocktailsaus
14.50
Gerookte Paling en Zalm
met komkommer en wasabimayonaise
16.00
Tonijn Tataki met wakame salade
11.50
Krokante Zwezerik met gekonfijte champignons
13.50
Wisselende voorgerechten
Een vis en een vlees gerecht vanuit onze 3 gangen menu's, te weten:
Salade Fruit de Mer
gebakken mosselen, scampi's en inktvisringen met knoflookdressing
Salade met lauwwarme Beenham
en gepocheerd ei
Carpaccio van ossenhaas
met pesto, pijnboompitjes en mesclun
of met truffelmayonaise, sud ‘n sol en mesclun
13.50
Vitello Tonnato
Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise
11.00
Geitenkaas uit de oven met honing en spek
11.00
Kreeften Bisque
Romige soep met vis, mosselen en garnalen
10.50
Escargots
Dakloze slakken met kruidenboter
9.50
Uiensoep
Huisgemaakte Franse Uiensoep, gegratineerd met kaas
8.50
Vandaag op ons krijtbord:
Plankje Pata Negra
14.00
Verse Hollandse Asperge soep
8.50