Voorgerechten

Voorgerechten

Wij houden rekening met dieet-, allergeen en vegetarische wensen 

Brood plankje
Half vers stokbrood met boter, aioli  en tapenade                                                                     
6.50

Hollandsche Garnalen Cocktail
met huisgemaakte cocktailsaus
14.50

Gerookte Paling en Zalm
met komkommer en wasabimayonaise
16.00

Tonijn Tataki met wakame salade
11.50

Krokante Zwezerik met gekonfijte champignons
13.50

Wisselende voorgerechten
Een vis en een vlees gerecht vanuit onze 3 gangen menu's, te weten:

                                                       Salade Fruit de Mer
                                                       gebakken mosselen, scampi's en inktvisringen met knoflookdressing
                                                      
                                                      
                                                       Salade met lauwwarme Beenham
                                                       en gepocheerd ei                                                  

Carpaccio van ossenhaas
met pesto, pijnboompitjes en mesclun
of met truffelmayonaise, sud ‘n sol en mesclun                          
13.50

Vitello Tonnato
Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise                                                    
11.00

Geitenkaas uit de oven met honing en spek
11.00

Kreeften Bisque
Romige soep met vis, mosselen en garnalen                
10.50

Escargots
Dakloze slakken met kruidenboter
9.50
                                                 
Uiensoep
Huisgemaakte Franse Uiensoep, gegratineerd met kaas                                                
8.50  

Vandaag op ons krijtbord:

Plankje Pata Negra
14.00

Verse Hollandse Asperge soep
8.50







       


                                                        

 

 

 
   Eterij De Drie Gekroonde Laarsjes | Rijksstraatweg 106 | Loenen aan de Vecht | T: 0294 - 232757 | F: 0294 - 232959 | E: info@de-eterij.nl